Föredrag.se är Spotify för kunskap

February 1, 2013

Under 2012 anmälde jag mig till flera intressanta seminarier och utbildningar. Jag hann inte gå på ett enda av dem. Problemet är att det alltid dyker upp saker (typ välbetalda jobb) i sista stund vilket gör att inspirerande fortbildning nästan alltid prioriteras ned. Men nu kommer lösningen.

Med Föredrag.se kan man sitta i timmar (precis när man vill och har tid) och lära sig allt om allt. Det är som en kombination av Spotify och TED, fast med betydligt mer omfattande och djupare material. Föredrag.se har samlat gräddan av Sveriges bästa föreläsare och helt enkelt spelat in deras föredrag.

Man kan se på trailers om man vill prova innan man signar upp. Kolla exempelvis in följande trender.

Butlermarknadsföring

Spelifiering

Artificiell intelligens

Jakten på äkthet

Kvalitetssamhället

Mikromedia

foredrag2


Postad i Allmänt | Comments Off on Föredrag.se är Spotify för kunskap

Sorry, comments for this entry are closed at this time.