100 trender nominerad

May 8, 2011

Min bok “100 trender – din guide till framtiden” har blivit nominerad till Årets marknadsföringsbok. Det är hård konkurrens med flera andra böcker men nu håller jag tummarna. 😉

Läs mer om boken på 100trender.se.


Taggar: ,
Postad i Allmänt | 1 kommentar »


1 kommentar på “100 trender nominerad”

  1. Av framtidsbloggen Jun 16, 2011 | Svara på inlägg

    Ha ha, ja Mats du är inte den första som frågar. Utan den andra. Men svaret är tyvärr att det inte går. Jag har förstås stött på hos förlaget men print regerar ännu. Jag hade gärna gett bort en e-bok gratis i Cory Doctorows anda annars. “Piracy is not the problem, obscurity is”, som han uttryckte saken.

    Jag hade nyligen en workshop med ett annat bokförlag inom en smal nisch och de ligger mycket långt framme när det kommer till digital publicering, både i praktik och i tanke. Framtiden är redan här, den är bara ojämnt fördelad som det sägs. Och just nu är den tyvärr lite ojämnt fördelad för min bok…

Sorry, comments for this entry are closed at this time.