Nytt nyhetsbrev

February 28, 2011

Februari månads nyhetsbrev har temat “100 trender” precis som namnet på min nyutkomna bok. Ett par av de hundra trenderna i boken presenteras, t.ex. marknadspolarisering, lågvarvare och artificiell evolution. Läs mer och prenumerera här:

www.futurewise.se/nyhetsbrev


Taggar: , , , ,
Postad i Konsumtion, Socialt och värderingar | 1 kommentar »


1 kommentar på “Nytt nyhetsbrev”

  1. Av Leif Mar 1, 2011 | Svara på inlägg

    Tack för ett fantastiskt nyhetsbrev.
    Särskilt det du skrev om lågvarvare. Jag är helt inne på det spåret, men har svårt att släppa taget om ambitionerna 🙂
    Hur skall ett universitet förhålla sig till marknadspolariseringen? Skall man sikta in sig på den bästa forskarutbildningen för det smartaste och sänka kvalitén och antagningskraven för den stora massan? I dag är det ju nästan standard att ha en universitetsutbildning och en väldig massa utbildningstimmar i mittensmeten.
    Spännande….

Sorry, comments for this entry are closed at this time.