“Sinnessjukt bra föredrag”

March 31, 2009

“Suverän presentation” och “Gud va bra!”. Så lät några av åhörararnas omdömen efter dagens premiärpresentation av 10 IT-trender. Det känns roligt och jag suger i mig av berömmet. Trenderna återges översiktligt nedan, mer information finns på Futurewise

  1. Teracomputing
  2. World Wide Computer
  3. Displaydominans
  4. Naturliga gränssnitt
  5. Sensornätet
  6. Den analoga revanschen
  7. Teleportering
  8. Just-in-time Living
  9. Virtuella luffarmärken
  10. Mobila livsnavigatorer 

Och är ert företag eller organisation intresserade av ett inspirerande och tydligen “sinnessjukt bra” föredrag om IT-trender så är ni välkomna att kontakta mig 🙂 Minns det afrikanska ordstävet: “Framtiden tillhör dem som förbereder sig för den idag.”


Taggar: , , ,
Postad i Internet, Teknik | Comments Off on “Sinnessjukt bra föredrag”

Sorry, comments for this entry are closed at this time.