Personliga badkar i informationshavet

January 18, 2009

De senaste inläggen har berört internet och att det upplevs som tomt av unga. Grundtanken är att de själva fyller nätet med innehåll. Men internet kan även upplevas tomt ur ett annat perspektiv. Trots att det finns 75 miljoner olika webbsajter att välja på så utnyttjar vi inte denna möjlighet. Om man bortser från webbsajter som besöks endast en gång, så besöker vi i snitt 10-12 olika webbsajter varje månad.

Detta kan tyckas lite men för många blir internetsurfandet något av en ritual. Man går till jobbets/skolans sajt, Aftonbladet, Facebook, Hotmail, vovve.net och sen börjar man om igen. Även om sajterna skiljer sig från person till person så har vi alla en uppsättning sajter vi hela tiden återkommer till. Trots det stora informationshavet som finns, så plaskar vi runt i våra små personlig badkar…


Taggar: ,
Postad i Internet | Comments Off on Personliga badkar i informationshavet

Sorry, comments for this entry are closed at this time.