IT-kraschen – en smärre bula i utvecklingen

January 15, 2009

IT-kraschen var för många en traumatisk upplevelse på det personliga planet. Aktieförluster och avsked stod som spön i backen. Internets utveckling hejdades upp – men bara temporärt. IT-kraschen framgår exempelvis bara som en smärre bula i utvecklingskurvan av antalet webbsajter på internet.


Nu får man komma ihåg att alla dessa sajter inte är aktiva, endast ca 40 procent är aktiva och uppdateras kontinuerligt. Det är trots det nästan 75 miljoner aktiva webbsajter som vi kan välja att surfa till. Att ha en webbsida (eller fler) blir lika självklart som ett personnummer. Angelina Jolie och Brad Pitt registrerar webbsidor till sina barn innan de döper dem. Kan det vara förklaringen till att alla kändisars barn har så konstiga namn, att de är de enda lediga domänerna?


Taggar: ,
Postad i Ekonomi, Internet | Comments Off on IT-kraschen – en smärre bula i utvecklingen

Sorry, comments for this entry are closed at this time.