Atlantiqa – en ny virtuell nation

January 23, 2009

24h Business Camp är nu över och 90 trötta entreprenörer är snart på väg i säng. Under de senaste 24 timmarna har 50 olika team tänkt ut och implementerat lika många affärsidéer under det uppmärksammade eventet på Hasseludden, Värmdö. TV4, Dagens industri, Ny Teknik, med mera från “gammelmedia” var nyfikna och gjorde intervjuer och klipp. DI kommer med en speciell helgbilaga kring eventet.

Själv presterade jag ingen affärsidé på de 24 timmarna. Istället skapade jag en ny virtuell nation! Den suveräna staten Atlantiqa har nu lanserats och ni är högst välkomna och bli medborgare. Ministerpost får man välja helt själv. Om du tycker lösningen är bra (trots att det inte är en affärsidé), så får du gärna rösta på den som bästa idé på 24h Business Camp (scrolla ner om den inte ligger på översta delen).

Läs mer om den virtuella nationen Atlantiqa och bli medborgare!


Taggar: , , , ,
Postad i Företagande | 1 kommentar »
  1. 1 Trackback(s)

  2. Oct 30, 2009: Framtidsbloggen » Blog Archive » 24h Business Camp går mot sitt slut

Sorry, comments for this entry are closed at this time.