24h Business Camp

December 1, 2008

I mitten på januari kommer jag att vara med på 24h Business Camp. Detta är en helt galen tillställning där 70 entreprenörer träffas på Hasseludden för att 24 timmar senare komma ut med varsin affärsidé redo för lansering. Själv har jag ett par olika spår som jag väljer mellan. 24 timmar är inte gott om tid, men med lite kreativitet och snabba fingrar så finns en möjlighet att komma långt.

Är det på detta sätt företag kommer att bedrivas i framtiden? I mindre enheter som tid till annan samlas för gemensamma kreativa övningar. Fyra företag står bakom eventet och sponsrar det, bl a Bonnier Vision och Mindpark. För att se och lära, och kanske hitta någon intressant lösninga att plocka upp. Mer info om detta i januari!


Taggar: ,
Postad i Företagande | 1 kommentar »


1 kommentar på “24h Business Camp”

  1. Av Kent Dec 1, 2008 | Svara på inlägg

    Jag tror att privatliv och arbetsliv kommer suddas ut. Kommunikationen gör detta möjligt. Jag tror samtidigt att detta styr utvecklingen om hur företagen arbetar personalmässigt, arbetsplatserna börjar suddas ut. Det är cafeer, hemma, landet. Ja, det går att jobba snart sagt var som helst. Men vad händer med sin lediga tid och den tid man verkligen vill vara ifred? – Jo, man stänger av telefonen förstås 🙂

Sorry, comments for this entry are closed at this time.